Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija pored Domžala

Strašan zločin pred dječjim vrtićem zapanjio Sloveniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred dječjim vrtićem blizu slovenskog grada Domžala danas oko 13 sati dogodio se strašan zločin u kojem su život izgubile dvije osobe.

U mjestu Rodica, u okolici slovenskog grada Domžalea, pred dječjim se vrtićem danas oko 13 sati dogodila tragedija u kojoj su dvije osobe izgubile život.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

Kako javlja 24ur.com, vjeruje se da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu. Neimenovani je muškarac iz vatrenog oružja ubio svoju 38-godišnju partnericu, koja je navodno u vrtiću zaposlena kao kuharica, a zatim je počinio suicid. Jedna je žena iz susjedstva posvjedočila da je čula najmanje tri pucnja.

>> Policajcu ubojici određen istražni zatvor

U policiji kažu da nitko od djece u vrtiću nije ozlijeđen te da najverojatnije nemili događaj nisu ni vidjelu jer su većinom spavali. Roditelji su, čim su doznali što se dogodilo, pohitali po svoje mališane.

Istraga o cijelom događaju je u tijeku. Motivi ubojstva i suicida zasad nisu poznati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene