Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dječak iz Velike Britanije, koji je ostao 'zatočen' u Abu Dabiju jer je iznenada počeo patiti od aerofobije, nakon 18 mjeseci se napokon vratio doma.


Joe Thompson, dječak koji je 18 mjeseci s ocem boravio u Abu Dabiju je konačno vraćen doma. Naime, 12-godišnjak je iznenada počeo patiti od aerofobije (strah od letenja) zbog čega se nije mogao vratiti u Veliku Britaniju. S njim je ostao i njegov otac, dok je njegova majka radila u Velikoj Britaniji. Roditelji su smišljali različite načine kojim bi ga mogli vratiti doma, no na kraju su ga ipak vratili avionom.

Poznati hipnoterapeut Russell Hemming je hipnotizirao dječaka kako ponovno ne bi dobio napadaj panike. No, nije sve prošlo tako glatko jer je dječak pri ulasku u avion bio vrlo nervozan, ali su ga uz pomoć Hemminga uspjeli smiriti, a zatim i hipnotizirati, piše Daily Mail.

>>
Dječak 'zaglavio' u Abu Dabiju zbog straha od letenja!

'Jako sam sretan što sam došao doma. Ne mogu vjerovati kako je hladno. Jedino što želim je vidjeti svog psa, nisam ga vidio gotovo dvije godine. Želim ga jako zagrliti', kazao je dječak kada je sletio na Heathrow. U zračnoj luci ga je čekala njegova majka, a otac je sa svima podijelio svoju sreću. 'Riječima ne mogu opisati koliko sam sretan što smo ponovno zajedno', kazao je.

Podsjetimo, obitelj Thompson se 2009. Godine preselila u Abu Dabi jer je dječakov otac, Tony, dobio posao u jednoj privatnoj bolnici. Trebali su se vratiti u Veliku Britaniju 2012. godine, no dječak je iznenada počeo patiti od aerofobije.Četiri puta su ga pokušali vratiti doma, no svaki put bi dječak dobio strašan napadaj panike.

Vezani članci Francuski ribari prosvjeduju Francuski ribari zaprijetili blokadom luke, a ministar da će isključiti struju otoku Koronavirus u Velikoj Britaniji, ilustracija Puno ih se cijepilo pa sad razmišljaju da do lipnja ukinu mjeru fizičkog razmaka

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook