Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji prijatelji

Stigla još dva člana Bidenove obitelji: Champ i Major, prvi u povijesti spašeni psi u Bijeloj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi psi stigli su u nedjelju u Bijelu kuću, uključujući Champa i Majora, prvog spašenog psa ikad u Bijeloj kući. Udomili su ga 2018. godine iz udruge ''Delaware Humane Association''.

Vijest o spašenom Majoru su iz udruge tad, prije dvije godine, podijelili i na svojoj Facebook stranici uz riječi: ''Ne samo da je Major pronašao svoj dom, već su ga posvojili potpredsjednik Joe Biden i dr. Jill Biden! Obitelj Biden je upoznala Majora dok su ga udomili i sada su ga spremni službeno posvojiti. Sretno i hvala vam što ste jedan od naših prijatelja do kraja života'', napisali su u objavi.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjendički izbori Biden podbadao Trumpa: "Natječem se protiv šestogodišnjaka" Kamion udario u zaštitnu ogradu kod Bijele kuće - 2 Imao nacističku zastavu Poznato tko je mladić koji se namjerno zabio u ogradu ispred Bijele kuće: Htio ubiti Bidena

 

Champ, kojeg su predsjednikove unuke imenovale po nadimku koji je Biden imao od oca, pridružio se obitelji prije više od deset godina nakon što su ga preuzeli od uzgajivača prije nego li je Biden položio prisegu kao potpredsjednik.

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene