Joe i Jill Biden
Joe i Jill Biden Foto: Afp

Prvi psi stigli su u nedjelju u Bijelu kuću, uključujući Champa i Majora, prvog spašenog psa ikad u Bijeloj kući. Udomili su ga 2018. godine iz udruge ''Delaware Humane Association''.


Vijest o spašenom Majoru su iz udruge tad, prije dvije godine, podijelili i na svojoj Facebook stranici uz riječi: ''Ne samo da je Major pronašao svoj dom, već su ga posvojili potpredsjednik Joe Biden i dr. Jill Biden! Obitelj Biden je upoznala Majora dok su ga udomili i sada su ga spremni službeno posvojiti. Sretno i hvala vam što ste jedan od naših prijatelja do kraja života'', napisali su u objavi.

Vezani članci Lady Gaga Upucali šetača pasa Lady Gage i ukrali joj ljubimce, pjevačica otimačima ponudila pola milijuna dolara da joj ih vrate Bijela kuća U SAD-u gotovo pola milijuna ljudi preminulo od korone: "Nismo vidjeli ništa slično u posljednjih više od sto godina"

 

Champ, kojeg su predsjednikove unuke imenovale po nadimku koji je Biden imao od oca, pridružio se obitelji prije više od deset godina nakon što su ga preuzeli od uzgajivača prije nego li je Biden položio prisegu kao potpredsjednik.