Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EUROSKEPTIČNI OBRAČUN

UKIP-ov europarlamentarac završio u bolnici nakon što ga je udario stranački kolega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steven Woolfe srušio se na hodniku Europskog parlamenta nakon što se prethodno potukao sa stranačkim kolegom.

Steven Woolfe, istaknuti član britanske stranke UKIP (UK Independence Party) i njen zastupnik u Europskom parlamentu, srušio se u četvrtak uvečer u zgradi Europskog parlamenta, nedugo nakon što ga je stranački kolega udario u glavu. Ubrzo je hospitaliziran, a iz bolnice su u petak ujutro izvjestili da će tamo provesti i narednih 48 sati. 

Pročitajte i ovo Nigel Farage, bivši čelnik UKIP-a (Foto: AFP) Podijeljena zemlja Farage odustao od izbora, vodit će kampanju protiv Johnsonova sporazuma o brexitu Slika nije dostupna Od ''bombi od šljokica'' do cipela Svim i svačim: Pogledajte koje političare su gađali najčudnijim predmetima

Britanski mediji prenose da se Woolfe tijekom stranačkog sastanka porječkao s Mikeom Hookemom, također UKIP-ovim europarlamentarcem, inače veteranom britanskog zrakoplovstva, nakon čega su krenuli riješiti razmirice izvan prostorije. I to priznaju obojica. 

Međutim, dok Woolfe tvrdi da ga je pri izlazu Hookem udario, ovaj to poriče. "Nisam udario Stevena i nisam vidio da se udario u glavu", rekao je Hookem za Daily Mail. 

Woolfe je slovio kao izgledan kandidat za novog predsjednika eurofobnog UKIP-a, koji je od prije nekoliko dana opet ostao bez prvog čovjeka. Najprije je, nakon što se većina Britanaca na referendumu izjasnila za izlazak iz Europske unije, čelno mjesto odlučio napustiti Nigel Farage, dotadašnji gorljivi zagovornik Brexita, na čelo stranke stupila je Diane James

No, ona se u utorak, samo 18 dana od imenovanja, iznenada odlučila povući s tog mjesta, pa je Farage opet predsjednik, ovaj put tek kao vršitelj dužnosti do izbora novog.

Farage je za fizički obračun svojih stranačkih kolega, zbog kojeg je jedan završio u bolnici, rekao kako je to "jedna od onih stvari koje se među muškarcima događaju".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene