Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sanders direktorica komunikacija

Trump ima novu glasnogovornicu, oduševljena i Melania: "Ne možemo zamisliti tko bi bolje služio administraciji naše zemlje"

Stephanie Grisham (Foto: AFP)
Stephanie Grisham (Foto: AFP) Foto: Afp
Američki predsjednik Donald Trump imenovao je Stephanie Grisham, dosadašnju glasnogovornicu Prve dame, glasnogovornicom Bijele kuće nakon odslaska Sarah Sanders

Stephanie Grisham je "s nama od 2015. - predsjednik i ja ne možemo zamisliti tko bi bolje od nje služio administraciji naše zemlje", napisala je na Twitteru Melania Trump.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Grisham će zamijeniti Sarah Sanders koja krajem lipnja odlazi s dužnosti i ujedno će biti direktorica komunikacija Bijele kuće, dodala je.

Nakon Seana Spicera i Sarah Sanders, Stephanie Grisham je treća osoba na toj uglednoj - ali veoma eksponiranoj - dužnosti u Trumpovoj administraciji.

Grisham će biti zadužena za iznošenje i obranu stajališta administracije, ali i tumačiti agresivne ispade i provokativne tvitove američkog predsjednika.

U polemici koja je nastala u lipnju 2018. zbog natpisa na jakni koju je nosila Prva dama "Nije me briga, a vas?", stala je u obranu svoje 'šefice'.

"To je samo jakna (...) Nakon današnjeg važnog posjeta Teksasu nadam se da se mediji neće baviti njezinom odjećom", rekla je Grisham u vezi s posjetom Melanije Trump djeci ilegalnih migranata na granici s Meksikom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene