Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična okrutnost

Stavio 17-mjesečnog sina u vruću pećnicu 'da nauči lekciju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gregory Colver, 21-godišnjak iz Kalifornije, stavio ej 17-mjesečnog sina u vruću pećnicu 'da ga nauči lekciju o sigurnosti u kuhinji'.

Colver, koji je osuđen na godinu dana zatvora, policiji je kazao kako je spavao dok je njegov sin 'ordinirao' po kuhinji. Prema Colverovim riječima, 28. prosinca prošle godine, dječak je upalio pećnicu, ušao u nju i zaradio opekline drugog i trećeg stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

Policija ga je uhitila dva dana kasnije jer je bilo nelogičnosti u njegovu iskazu. Priznao je da je malenog stavio u vruću pećnicu 'kako bi ga naučio lekciju koliko je opasna pećnica', izvijestio je San Francisco Chronicle.

Colver je pekao pizzu, a maleni je došao i počeo lupati po vratima pećnice. Otac ga je uhvatio i držao mu noge iznad pećnice da osjeti vrućinu, no dječak se koprcao i pao na vruću površinu i opekao noge. Dječakova majka je u to vrijeme bila na poslu.

Colver je u petak osuđen na godinu dana zatvora zbog dovođenja djeteta u opasnost i okrutnost prema djetetu. Kako je u zatvoru već 10 mjeseci, za dva mjeseca kad izađe na slobodu morat će pohađati satove poduke o roditeljstvu i ići na savjetovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene