Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Gusti dim nad gradom

Stambenu zgradu progutao plamen, poginula dva vatrogasca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su vatrogasca poginula, a dva su ozlijeđena u Kansas Cityju, a dva su ozlijeđena kada se u ponedjeljak srušila zgrada u plamenu.

Vatrogasne ekipe sinoć su oko 19:30 sati po lokalnom vremenu stigle na sjeveroistok Kansasa Cityja, pred stambenu zgradu iz koje je buktio plamen, javlja AP.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

Krov zgrade djelomično se urušio, a stanovnici su evakuirani. 'Dva su vatrogasca poginula. Prije nego su poginuli, spasili su dva civila iznijevši ih iz zgrade. Nisu umrli uzalud', rekao je Paul Berardi, šef vatrogasaca u Kansas Cityju.

BRAVO 'MAJSTORE' Točio gorivo i htio spaliti pauka pa zapalio sve

U ovom požaru dva su vatrogasca ozlijeđena i nalaze se u bolnici. I satima nakon što je plamen buknuo u zgradi, još uvijek se nad gradom nadvijao dim. U tijeku je istraga kojom će se ustvrditi uzrok požara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene