U Washingtonu se u srijedu srušio pješački most preko autoceste 295, pao je na nekoliko vozila. Najmanje četiri osobe su ozlijeđene.

Galerija


U srijedu se srušio pješački most preko autoceste 295 u Washingtonu. Najmanje su četiri osobe ozlijeđene.

Vezani članci Peđa Grbin i Božo Petrov SDP i Most o najavi da bi cjepivo moglo biti uvjet za dobivanje potpore: ''Protivimo se tome da bezglavu epidemijsku politiku Vlade spašavaju poduzetnici'' Nikola Grmoja Grmoja šokirao izjavama i izazvao niz reakcija: "Jedna od skandaloznijih izjava nekog saborskog zastupnika''

Za sada nema detalja zašto je došlo do urušavanja mosta, kao niti jesu li ozlijeđene osobe pješaci ili putnici u vozilima.

Dužnosnici iz DC Fire i EMS objavili su da se most srušio na Aveniji Kenilworth prije Polk Street NE. Četiri osobe prevezene su u bolnicu, ali nema informacija o tome da je itko zarobljen u razrušenim dijelovima mosta.

Srušio se na nekoliko vozila

Jedna strana mosta pala na autocestu 295 prema jugu, dok je dio mosta na sjevernoj strani uglavnom povezan s povišenom platformom. Dijelovi betona i metalni ostaci razbacani su na šest traka autoceste, a most se srušio na nekoliko vozila, piše WSVN.

Na mjestu događaja su stručne službe. Pokušavaju ublažiti istjecanje dizela iz kamiona koji je zarobljen ispod mosta. Osim kamiona, barem je još jedno vozilo zarobljeno pod srušenim mostom.

Gradska policijska uprava Washingtona u ranoj je fazi istrage uzroka kolapsa mosta, rekla je glasnogovornica odjela Alaina Gertz.