Zlostavljana djevojka, ilustracija (Guliver/Thinkstock)
Zlostavljana djevojka, ilustracija (Guliver/Thinkstock)

Sporne fotografije na kojima se vidi kako član Srpske narodne stranke ljubi maloljetnicu osvanule su na njezinom Facebooku. Slučaj je istraživala i policija no tvrde da nema kaznenog djela jer je djevojčica starija od 14 godina.


Zamjenik gradonačelnika Bora, grada na istoku Srbije, podnio je ostavku nakon što su na društvenoj mreži objavljene fotografije na kojima on ljubi 15-godišnju djevojčicu.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji, ilustracija Doniraju cjepiva drugima, a danima bilježe porast novozaraženih: ''Dosta su bili ležerni i odlazili tamo gdje nije potrebno'' Vučić nakon posjeta Sarajevu Vučić nakon donacije cjepiva omastio brk: ''Najbolje okrepljenje pred povratak u Beograd, obožavam sarajevske ćevape''

Navodno je od 60-godišnjeg Branka Perića, inače člana Srpske napredne stranke, zatraženo da odmah podnese ostavku na svoju dužnost, što je on i učinio, a u obrazloženju svojeg poteza kao povod ostavci naveo je zdravstvene razloge. Gradonačelnik Bora ostavku je prihvatio, a sada ju još treba odobriti gradska skupština.

Perić za medije nije htio komentirati fotografiju na kojoj se vidi da maloljetnicu ljubi u usta dok joj na drugoj stoji iza leđa i drži ruke nisko na bokovima.

Kako pišu Večernje novosti, Perić se branio da je fotografija spornog poljupca nastala kada je djevojčici "čestitao na dobro odrađenom poslu". Tvrdio je i da je i ostalim djevojkama koje su bile angažirane na skupu u lokalnom Domu kulture zahvalio na sličan način.

Maloljetnica, na čijem su Facebooku fotografije objavljene, negirala je bilo kakav odnos s Perićem.

Fotografije su s njezinog profila brzo uklonjene, ali su se brzo proširile društvenom mrežom. Slučaj je istraživala i policija iz koje je izvor za Večernje novosti rekao kako kaznenog djela nema jer je djevojčica starija od 14 godina što je granična dob za kazneno djelo obljuba nad djetetom.

Slavni holivudski par prije 3 mjeseca dobio je prvo dijete, no nikada neće imati i drugo

Prema ocjenama zaposlenika: Ovo su najbolji poslodavci Hrvatske