Srpski carinici ponovno su pronašli migrante koji ilegalno pokušavaju proći Srbiju na putu prema Hrvatskoj ili Mađarskoj odnosno prema Europskoj uniji.

Galerija


Carinici i policajci na graničnom prijelazu Preševo pronašli su u kamionu 14 migranata koji su ilegalno pokušali ući u Srbiju. Migranti su otkriveni na kontroli na ulazu u Srbiju, u kamionu mađarskih registarskih oznaka.

Vezani članci Slovenska granica, ilustracija Slovenija na granicu s Hrvatskom rasporedila tisuću policajaca, u pomoć im stiže i vojska. Zabrinjavajuće vijesti dolaze i s granice s BiH Kamp Miral Objavljena snimka na kojoj policajci palicama tuku migrante u BiH, policija bez komentara

Kamion je iz Grčke prema Beogradu prevozio umjetno gnojivo. Vozač kamiona, srpsko-mađarski državljanin, požalio se carinicima da mu se čini kako je u skladišnom prostoru kamiona čuo buku i glasove.

Carinici su plinskim detektorom izmjerili u prikolici kamiona povećanu koncentraciju ugljikovog dioksida iako je makedonska plomba na kamionu bila neoštećena. Nakon toga, otvorili su kamion i detaljno ga pregledali.

Između velikih vreća s umjetnim gnojivom skivalo se 11 mladića iz Afganistana. Nakon toga, još trojica migranata pronađena su skrivena u prostoru za prijevoz paleta. Policajci su ih, priopćeno je iz Uprave carine Srbije, jedva otamo izvukli.