Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TOALETNI PAPIR ZA GRAĐANE

"Brža, jača, bolja Srbija": Građanima se dijeli toaletni papir Aleksandar Vučić, kava, čarape... Sve s inicijalima predsjednika i logom stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića u sklopu izborne kampanje izbacila je zanimljive promidžbene materijale s logom stranke i predsjednikovim inicijalima.

Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića izbacila je novi hit u sklopu promidžbenih materijala u predizbornoj kampanji: bijele sportske čarape s logom stranke, navode tamošnji mediji.

Kako se bliže travanjski izbori, paleta poklona sve je šira, pa tako aktivisti naprednjaka građanima dijele kave i čokolade sa stranačkim logotipom i sloganom, ali i toaletni papir u listićima s inicijalima predsjednika Aleksandra Vučića.

 

 

Kako navodi Nova.rs, paketić toaletnog papira s 50 listića, proizvođača iz Jagodine, na sebi ima slogan: "Brža, jača, bolja Srbija".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KRAJ JEDNE ERE? Kolike su šanse da Vučića sruši ''NATO špijun s hrvatskom putovnicom''?

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić (Foto: AFP) UOČI IZBORA Vučić mladima dijeli novac: "Krenuo je u lov na birače i mora na udicu staviti mamac"

Na proizvodu, na čijoj se prednjoj strani nalaze inicijali predsjednika Srbije "AV", stoji da je riječ o dvoslojnom toaletnom papiru od stopostotne celuloze.

 

 

Na bijelim čarapama također su Vučićevi inicijali.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene