Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan čin

Srbin napravio kaos u Berlinu: Bacio granatu na bivšu i njezina partnera pa ih napao nožem

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Njemačka policija sumnjiči državljanina Srbije (61) za stravičan napad koji se dogodio u petak navečer u Berlinu, u kojem su ozlijeđene tri osobe.

Policija je izvijestila da je napadač u petak navečer detonirao granatu u ulazu stambene zgrade te ranio dvije žene u dobi od 42 i 48 godina te 61-godišnjeg muškarca.

Iz policije su poručili da se muškarac ozlijeđen u napadu nalazi u kritičnom stanju. Navedeno je kako je osumnjičeni, nakon što je aktivirao bombu, izvukao nož i počeo ubadati žrtve, piše Telegraf. 

"Sumnja se da su motiv za napad neraščišćeni ljubavni odnosi jer je Srbin bio u vezi sa napadnutom 42-godišnjakinjom", naveli su iz policije.

  Pročitajte i ovo Ilustracija punktovi po gradu Opsadno stanje u Tirani: Naoružani napadači pokušali upasti u zgradu televizije, ubijen djelatnik

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila ozljede glave Vožnja iz noćne more: Muškarac u vlaku teško ozlijedio 17-godišnju djevojku

Muškarac koji se nalazi u kritičnom stanju navodno je novi partner povrijeđene žene, dok je 48-godišnjakinja, koja je također povrijeđena u napadu, prijateljica para.

Nakon napada osumnjičeni Srbin pobjegao je u dvorište obližnjeg objekta. gdje je i uhićen.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene