Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uložit će žalbu

Srbijanskom političaru zabranjen ulazak u BiH: U Beogradu crtao slovo "Z", oglasio se nakon odluke

Mlađan Đorđević
Mlađan Đorđević Foto: Screenshot / Twitter Mlađan Đorđević
Srbijanskom političaru i šefu izvanparlamentarnog pokreta "Oslobođenje" Mlađanu Đorđeviću zabranjen je ulazak u BiH. O svemu se oglasio na svom Twitter profilu.

Mlađan Đorđević, srbijanski političar i šef izvanparlamentarnog pokreta "Oslobođenje" je na svom Twitteru objavio da mu je zabranjen ulazak u BiH.

"Upravo sam vraćen s graničnog prijelaza Skelani. Ne smijem ući u BiH zbog ugrožavanja sigurnosti, javnog reda i mira. Otišao sam kod oca Luke u manastir Karno na spomen mitropolitu Amfilohiju", objavio je Đorđević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TERMOBARIČNO ORUŽJE Ukrajinska veleposlanica u SAD-u: "Rusija je koristila zabranjenu vakuumsku bombu!"

Sve je komentirao za portal Danas.rs. "Naravno da ja ne predstavljam nikakvu prijetnju jer ja nisam ni kriminalac ni terorist, već čovjek koji javno zastupa svoje stavove i snažno podržava Dayton i njegove tekovine kao i opstanak Republike Srpske. Uložit ću žalbu na ovo rješenje i čudno je to da postoje tajni spisi za zabranu ulaska, a da do sada na to nije reagirala ni Srbija ni RS", kazao je Đorđević za Danas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Simbol rata FOTO/VIDEO Policija još traži "kreativca": U Bijelom Brdu kod Osijeka netko je na table ispisao zloglasno "Z"

Đorđević je nedavno boravio i u Rusiji, odakle je objavio niz fotografija i snimaka. Prikazan je kako leti u helikopteru, fotografiran u maskirnoj unformi s ratnom tehnikom, bio je  u posjetima ruskim crkvama i samostanima.

Na proruskom protestu u Beogradu prošloga ljeta, Đorđević je snimljen kako po asfaltu crta slovo Z, simbol ruske vojne operacije.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene