Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić sve važnije državne odluke donosio je konzultirajući se s vračarom koja se predstavljala kao astrolog, tvrdi beogradski dnevni list Kurir prenoseći izjavu generalnog direktora RTS-a Aleksandra Tijanića.


Kako se navodi u tekstu, Tijanić je ovo spomenuo analizirajući političku scenu Srbije ne spominjući imenom i prezimenom Borisa Tadića, ali se njegovo ime moglo iščitati između redova.

Vezani članci Aleksandar Vučić Europska komisija dala je do znanja da Srbija neće tako brzo u EU: ''Od rata tvrde da nema podataka o nestalim osobama'' Čedomir Jovanović Srpski političar Čedomir Jovanović divljao u kafiću, odveden na policiju: "Da me nisu napali, ništa se od ovoga ne bi dogodilo"

''Prošle godine je izgubio kandidat koji nije uspio zbog izbornih rokova posjetiti sve ženske birače osobno. Pametan, lijep, proeuropski, moderan tip. A glavni čovjek u njegovom izbornom stožeru bila je jedna žena. Nije njegova. Žena je vračara koja je sebe predstavljala kao astrologa i praktično donosila sve važne odluke uz konzultacije sa zvijezdama'', rekao je Tijanić.

Kurir prenosi i riječi drugog neimenovanog izvora koji je rekao da su Tadić i vračara surađivali više od godinu dana. Navodi se i da su predsjednikovi susjedi bili začuđeni kada su jedne noći vidjeli kako neka žena u pola noći kruži oko kuće sa svijećama u rukama i pritom izgovara neke čudne riječi. Navodno da je ta misteriozna žena došla iz Ukrajine.

>>Boris Tadić morao na sud, tužio ga general uhićen u akciji Sablja

''Predstavljali su je kao savjetnicu za zdrav život. Po govoru se vidjelo da nije odavde već da je došla iz neke od zemalja bivšeg SSSR-a. Oblačila se prilično neformalno i jedino je po tome bila upadljiva'', rekao je ovaj izvor dodajući da je Tadić odluku o izvanrednim predsjedničkim izborima donio na njen nagovor.

''Sjećate se, Boris se dugo lomio treba li uz parlamentarne raspisati i izvanredne predsjedničke izbore. Bio je na korak od odluke da ne podnese ostavku, ali se u posljednji trenutak predomislio upravo na nagovor te žene. To ga je i koštalo vlasti'', navodi sugovornik. U tekstu nema komentara Borisa Tadića. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook