Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbija priznati

Srbijanski političar fotografiran s go-go plesačicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik Srpske radikalne stranke Sujelman Spaha fotografiran je u kolovozu 2008. kako daje novac go-go plesačicama u noćnom klubu u Srbiji.

Spaho je u ovih dana u središtu medija zbog afere s prostitutkom koja je uhićena na ulazu srbijanskog parlamenta, piše Press. Dodaje kako se nagađa da je prostitutka išla kod Sujelman Spaha, no on je demantirao takve optužbe. Nakon toga su u redakciju Blica stigle fotografije zastupnika Spaha s raskalašenih provoda.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija (Getty Images) Opasne seksualne usluge Panika u Beogradu – nakon velike potrage uhvaćena "prijateljica noći": Sumnjaju da je HIV-om zarazila mušterije Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Bizarno vjenčanje Podvodio gotovo upola mlađu djevojku od sebe, završio na sudu, a ona se prije suđenja i udala za njega

>> Prostitutka uhićena u Skupštini Srbije

Zastupnik Srpske radikalne stranke rekao je kako nikada nije čuo za spomenuti klub, a fotografije na kojima je s go-go plesačicama nazvao je fotomontažom. 'Na neki način, zahvalan sam što su me stavili među žene, a ne među muškarce. Mogao sam puno gore proći. Neki su, znate, prikazani u društvu muškaraca', rekao je Spaho za Blic.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene