Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrili 20 migranata

Htjeli u Hrvatsku: migranti među šećerom i kutijama, s njima i dječak (11)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici srbijanske carine i policije otkrili su tijekom ovog tjedna 20 ilegalnih migranata na graničnim prijelazima Šid i Batrovci, a svi su krenuli prema Hrvatskoj.

U pokušaju ilegalnog prelaska granice Srbije spriječeno je 15 državljana Afganistana i pet državljana Pakistana koji su otkriveni u osam kamiona, navodi se na stranicama srbijanske Carine.

Svi otkriveni migranti pokušavali su prijeći granicu na sličan način, sakrivajući se u prikolicama kamiona, pri tome oštećujući carinske oznake. U kamione su mahom ulazili dok su vozači bili na pauzi. Neki vozači su sami prijavili sumnju da se u kamionu nalazi još nešto jer su čuli glasove ili bi primijetili tragove ulaska u prikolice.

Među migrantima najmlađi je imao 11 godina. Carinici i policajci su ih otkrivali među kutijama sanitarnih sredstava, paletama namještaja, dijelovima za automobile, rolama samoljepljivih traka i kartonskim kutijama, ali i među utovarenim šećerom, pa čak i u jednom od novih putničkih automobila koji su iz Bugarske prevoženi u Italiju.

Pročitajte i ovo Srpski carinici uhvatili migrante u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice (Foto: Uprava carine Srbije) - 5 Objavili fotografije Srpski carinici spriječili ilegalan ulazak migranata u Mađarsku: Skrivali se u kamionu između tegli i deterdženata Srpski carinici uhvatili devet migranata (Foto: Carina Republike Srbije) - 1 Veliko otkriće Na granici s Hrvatskom: Srpski carinici našli devet migranata, skrivali se u dvostrukom dnu autoprikolice

I zagrebačka policija nedavno je otkrila kamion s imigrantima na Jankomiru

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene