Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno 26 osoba

STRAVIČNA NESREĆA U SRBIJI S ceste seletio autobus s turistima, pet mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petero Slovaka je poginulo, a 26 ih ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći na autocesti Beograd- Niš rano u utorak kad je autobus kojim su se vraćali s ljetovanja sletio s ceste, priopćio je MUP Srbije.

Liječničke ekipe hitne pomoći iz Niša i Aleksinca ukazale su pomoć ozlijeđenima, a petero stradalih ostalo je zarobljeno ispod prevrnutog autobusa, javila je Radio-televizija Srbije (RTS)

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Direktor Kliničkog centra u Nišu Miodrag Lazić kaže da su primili 14 ozlijeđenih, od kojih je jedan u teškom stanju, a u aleksinačku bolnicu smješteno osam pacijenata i njihovo stanje je stabilno.

U slovačkom autobusu koji se vraćao sa Krfa bila su dvojica vozača i 29 putnika, među kojima su uglavnom stariji bračni parovi, dok najmlađi putnik ima 15 godina i smješten je u niški klinički centar.

Policija i predstavnici Osnovnog javnog tužiteljstva u Aleksincu su na terenu i očevidom koji je tijeku bit će uvrđene okolnosti nesreće, a promet na tom dijelu autoceste je usporen i vozi se samo jednom trakom. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene