Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bez hrane i vode živjela je djevojčica koju je otac njenog dečka tjerao da se prostituira da bi je na koncu, zbog premale zarade, prodao za jedno pečeno prase.


40-godišnji Zoran Novaković iz Pančeva osuđen je na šest godina zatvora jer je maloljetnu D.P. držao zatvorenu u kući te je tjerao na prostituciju nakon čega bi od nje otimao novac.

Vezani članci Aleksandar Vučić (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Vučić sprema protuprosvjede: "Ajde, probajte blokirati pa ćete vidjeti, bando fašistička" Ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Monstrum podvodio kćer s posebnim potrebama, majka znala za sve: "Bojala sam se samo da ne zatrudni"

Djevojčicu je upoznao kao djevojku svog sina te je iskoristio njeno teško materijalno stanje i činjenicu da je bila štićenica Centra za socijalni rad, piše Alo.

'Umirao sam od srama, ne znam ni koji me je vrag tjerao na sve to'

Djevojčici je uzeo mobitel i osobnu iskaznicu te joj prijetio premlaćivanjem ukoliko ga ne posluša i ukoliko se odbije prostituirati.

Zbog loše zarade djevojčicu je izgladnjivao, nije joj davao ni da pije te ju je držao u kući u nehumanim uvjetima. Nezadovoljan zaradom odlučio ju je prodati rođakinji koja nije mogla oženiti sina. Isprva su se dogovorili da je proda za 100 eura, no budući da žena novca niej imala, za djevojku je dala jedno pečeno prase.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook