Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skinuo mu trenirku i gaćice

Srbija: Pedofil zečevima namamio 9-godišnjaka i pokušao ga silovati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što mu je skinuo trenirku i gaćice pedofil je ipak pustio 9-godišnjeg dječaka rekavši mu kako nikome ništa ne smije pričati o onome što se dogodilo.

Pedofil iz Jabučkog rita kod Beograda prijavljen je policiji nakon što je zečevima namamio devetogodišnjeg dječaka i pokušao ga silovati. Dječak je sa roditeljima došao u posjet rodbini iz Švedske, a majci i ocu ispričao je da ga je susjed A.P. odveo iza kuće te mu skinuo trenirku i gaćice. Potom se je, piše Blic, skinuo i počeo dirati dječaka. Dječak je na sreću uspio pobjeći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potpuni horor Svjetski poznati stručnjak priznao silovanje pasa, dijelio i materijale o zlostavljanju djece: Njegovi zločini toliko su odvratni da je sudac pozvao javnost da napusti sudnicu Uhićen pedofil u Crkvenici - 6 uhićen još jedan pedofil Kamere skrivaju u ručne satove, termos-boce, kemijske olovke i prijenosne hladnjake: Stručnjakinja savjetuje kako zaštititi djecu

'Unuk nam je ispričao da nije pokušao bježati jer se uplašio da će manijak potrčati za njim. Kazao mu je da želi otići kući, a on ga je nakon kraćeg uvjeravanja ipak pustio i rekao mu da šuti o onome što se dogodilo. Unuk je tek sljedeći dan ispričao što se zbilo, a sin je odmah pozvao policiju', kazala je dječakova baka D. P. Dodala je da se susjed doselio prije nekoliko godina te kako je bio poznat jer je živio u kući sa psima, golubovima i zečevima.

Nevjerojatno kakav je gnjusan zločin planirao ovaj pedofil

'Djeca su zbog toga stalno dolazila u njegovo dvorište i trčala za njim kad god bi izašao sa psima na ulicu. Tako je tog dana i naš unuk pošao za njim. Policija i socijalni radnik saslušali su dijete koje je svaki put dalo istu izjavu', pojasnila je dječakova baka. Ostali mještani šokirani su događajem, a nakon što je policija uhitila pohotnog susjeda zabrinuti su za životinje koje su same ostale u kući.

'Znamo ga kao mirnog i povučenog. Otkako se doselio ovdje jedini problem koji smo imali s njim su te životinje koje drži u kući, zbog smrada koji se širi. Nismo ga prijavljivali jer nam je bilo žao, znali smo da je sirotinja, a posjećivao ga je povremeno samo otac. Naselje je puno male djece koja svakodnevno odlaze k njemu da gledaju životinje. Nikad se nijedno nije požalilo da je pokušao nešto nastrano', kazao je prvi susjed S. B. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene