Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen na 10 godina zatvora

Nevjerojatno kakav je gnjusan zločin planirao ovaj pedofil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpuno poremećen i odvratan zločinački plan kuhao se u glavi 40-godišnjeg Britanca koji je odletio na Floridu kako bi 'preuzeo' jednu maloljetnicu.

Britanac Shuhel Mahboob Ali osuđen je na deset godina zatvora zbog dogovaranja oko 'preuzimanja' maloljetnice za koju je imao posebne planove. Gnjusne planove.

Pročitajte i ovo Ilustracija Noćna mora Jezivi trener je godinu dana potajno snimao djevojčice na bazenu: "Teško se pomiriti s onime što se dogodilo" Ilustracija mozaik 2023 Policija otkrila detalje velike akcije na Balkanu! Otkriveno 39 zlostavljača djece, u Hrvatskoj spašeno jedno dijete: "Osigurali smo da ono bude na sigurnom"

Ali je od siječnja do travnja 2013. godine komunicirao s tajnim agentom koji ga je uvjerio kako je zapravo otac maloljetne djevojčice s Floride te mu izložio svoj mučan plan. Planirao je imati redovite seksualne odnose s djevojčicom te s njom imati velik broj kćeri s kojim bi potom ostvario svoju ultimativnu fantaziju - incest.

Zadarski svećenik optužen za pedofiliju: Crkva ga je kaznila, ali zakon ne može!

Agentu je rekao kako će sa svojim kćerima odnose imati čim primalja ode jer 'kad im to počneš raditi dok su još vrlo mlade onda ih možeš natjerati da povjeruju u bilo što'.

Maloljetnicu je planirao s Floride odvesti u Veliku Britaniju te bi je tamo počeo 'trenirati'. Ali je na koncu i otišao na Floridu, našao se s tajnim agentom i ubrzo završio u zatvoru.

U torbi koju je ponio sa sobom policija je pronašla dvije fantomke, prezervative, traku za vezanje i računalo puno dječje pornografije, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene