Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP)

U subotu navečer u kafiću na beogradskoj Zvezdari je ubijen 43-godišnji Vladimir Popović. Srpski mediji javljaju da je došlo do pucnjave u kojoj je izrešetan muškarac kojeg se povezuje uz vođu Zemunskog klana Luku Bojovića.


Dvojica maskiranih muškaraca ušla su u kafić i iz automatskog oružja ispalili više hitaca u Popovića. Nakon toga, pobjegli su Audijem u nepoznatom pravcu.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Pixsell,Stringer) Bomba postavljena pod Mercedes u Beogradu: Automobil eksplodirao u vožnji, a vozač poginuo Ilustracija (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Tko je muškarac s nanogicom koji je u Beogradu izrešetan u klasičnoj sačekuši

Ubijeni Vladimir Popović bio je bliski suradnik Luke Bojovića, šefa Zemunskog klana i Filipa Koraća. 23-godišnjak koji je bio u kafiću u vrijeme pucnjave, ranjen je u nogu i prebačen u Urgentni centar.

Ubijeni Vladimir Popović Pop, vlasnike je beogradske kockarnice "Havana". Prošle godine je bio uhićen s Vojislavom Kostićem i Daliborom Đorićem zbog iznude i premlaćivanja poduzetnika iz Beograda. Poduzetnika su premlatili jer nije htio prihvatiti izmišljeni dug od 110 tisuća eura, piše N1.

Policija je proglasila akciju "Vihor" i krenula u potragu za osumnjičenima. Po Beogradu su raspoređene policijske patrole, a na prometnicama je u tijeku provjera sumnjivih vozila, posebno crnih Audija.