Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTRAGA U TIJEKU

Mafijaški obračun u Beogradu: Maskirani uletjeli u kafić i izrešetali suradnika vođe Zemunskog klana

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
U subotu navečer u kafiću na beogradskoj Zvezdari je ubijen 43-godišnji Vladimir Popović. Srpski mediji javljaju da je došlo do pucnjave u kojoj je izrešetan muškarac kojeg se povezuje uz vođu Zemunskog klana Luku Bojovića.

Dvojica maskiranih muškaraca ušla su u kafić i iz automatskog oružja ispalili više hitaca u Popovića. Nakon toga, pobjegli su Audijem u nepoznatom pravcu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Ubijeni Vladimir Popović bio je bliski suradnik Luke Bojovića, šefa Zemunskog klana i Filipa Koraća. 23-godišnjak koji je bio u kafiću u vrijeme pucnjave, ranjen je u nogu i prebačen u Urgentni centar.

Ubijeni Vladimir Popović Pop, vlasnike je beogradske kockarnice "Havana". Prošle godine je bio uhićen s Vojislavom Kostićem i Daliborom Đorićem zbog iznude i premlaćivanja poduzetnika iz Beograda. Poduzetnika su premlatili jer nije htio prihvatiti izmišljeni dug od 110 tisuća eura, piše N1.

Policija je proglasila akciju "Vihor" i krenula u potragu za osumnjičenima. Po Beogradu su raspoređene policijske patrole, a na prometnicama je u tijeku provjera sumnjivih vozila, posebno crnih Audija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene