Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred zgrade

FOTO Srbija: Izrešetan šef klana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslužbeni šef kruševačkog podzemlja, Goran Obradović, izrešetan je ispred zgrade u kojoj je živio.

Stigavši taksijem pred zgradu, Obradović je krenuo prema ulazu, a ondje ga je čekao ubojica koji je u njega ispalio nekoliko metaka. Nakon što je ubojica izrešetao Gorana Obradovića posljednji hitac zadao mu je u potiljak, piše Blic.

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..." Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

'Nije bilo šanse da Obradović preživi, jer je pogođen sa sedam-osam metaka. Imao je rane po vratu i tijelu. Metak mu je prošao kroz kralješnicu. Liječnici su došli nekoliko minuta nakon poziva i zatekli ga kako leži potrbuške s glavom u lokvi krvi', kaže izvor Blica blizak istrazi.

Od ponoći do ubojstva Obradović je viđen u nekoliko lokala u centru Kruševca. Posljednjih nekoliko mjeseci uglavnom se vozio taksijem ili su ga prevozili prijatelji. Susjedi iz zgrade i okolnih kuća kažu da ništa nisu čuli, dok su neki pomislili da djeca bacaju petarde.

Maštovito podzemlje: Đuzi, Budala, Mutavi, Šiptar...

'Suša se mnogima zamjerio, jer je bio sklon nasilničkom ponašanju. Popis onih koji su ga imali razloga likvidirati je poduži. Bavio se zelenašenjem, a mnogo novca je ubacio u nekretnine. Samo u posljednjih nekoliko mjeseci kupio je više od 60 nekretnina u Kruševcu. Dosta se kockao, pa se pričalo da je zapao u dugove', kaže sugovornik iz policije.

Goran Obradović je uhićen u akciji 'Sablja' 2003. ali je brzo pušten. Posljednjih nekoliko godina smatran je neslužbenim šefa kruševačkog podzemlja, a 2011. godine dovođen je u vezu s paljenjem graničnih prijelaza na Jarinju, piše Blic. U rujnu se trebao javiti na izdržavanje kazne u KPZ Niš zbog razbojništva koje je počinio u ožujku 2012. godine u jednoj kladionici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene