Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čelnik srbijanske Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović, najavljujući svoju predsjedničku kandidaturu, ocijenio je danas da predstojeći predsjednički izbori vode ka smjenjivanju vlade Vojislava Koštunice, te istaknuo da u njih ulazi s ambicijom da promijeni Srbiju.


"Ovo su izbori koji vode ka smjeni Koštuničine vlade. To je u središtu naše politike i želimo ga pobijediti", kazao je Jovanović novinarima ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu gdje je počelo prikupljanje potpisa za njegovu kandidaturu na izborima za predsjednika Srbije koji su zakazani za 20. siječnja 2008.godine.

Vezani članci Jovenel Moise sa suprugom Predsjednik Haitija ubijen u svom domu, prva dama ranjena: Amerikanci zbog straha zatvorili veleposlanstvo Zoran Milanović i Stevo Pendarovski održali konferenciju za medije Milanović: "Mađarsku danas ne bi pustili ni na briselski aerodrom"

Svoju kandidaturu do sada su najavili i sadašnji predsjednik Srbije i čelnik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić i zamjenik predsjednika Šešeljeve Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić.