Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srbija: Čedo Jovanović najavio kandidaturu za predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik srbijanske Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović, najavljujući svoju predsjedničku kandidaturu, ocijenio je danas da predstojeći predsjednički izbori vode ka smjenjivanju vlade Vojislava Koštunice, te istaknuo da u njih ulazi s ambicijom da promijeni Srbiju.

"Ovo su izbori koji vode ka smjeni Koštuničine vlade. To je u središtu naše politike i želimo ga pobijediti", kazao je Jovanović novinarima ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu gdje je počelo prikupljanje potpisa za njegovu kandidaturu na izborima za predsjednika Srbije koji su zakazani za 20. siječnja 2008.godine.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

Svoju kandidaturu do sada su najavili i sadašnji predsjednik Srbije i čelnik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić i zamjenik predsjednika Šešeljeve Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene