Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavili memorijalni centar

Vučić i Dodik u Gradini na komemoraciji za žrtve Jasenovca: "Novi Jasenovci, nove Oluje, neće se dogoditi više našem narodu"

Aktualno Galerija Sporni komentari Vučića i Dodika - 5 Sporni komentari Vučića i Dodika - 5 Foto: DNEVNIK.hr Sporni komentari Vučića i Dodika - 4 Sporni komentari Vučića i Dodika - 4 Foto: DNEVNIK.hr Sporni komentari Vučića i Dodika - 3 Sporni komentari Vučića i Dodika - 3 Foto: DNEVNIK.hr Sporni komentari Vučića i Dodika - 2 Sporni komentari Vučića i Dodika - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sporni komentari Vučića i Dodika - 1 Galerija 1/5 >>
U bosanskohercegovačkoj Donjoj Gradini Aleksandar Vučić i Milorad Dodik sudjelovali su u komemoraciji za srpske žrtve Jasenovca i NDH. Najavili su i komemoracijski centar.

U Donjoj Gradini u BiH državni vrh Srbije i Republike Srpske sudjelovao je na komemoraciji za žrtve Jasenovca i NDH.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Dobili po prstima Cijeli vrh RS-a pod sankcijama! SAD uveo sankcije Dodikovim suradnicima Slika nije dostupna NOVA RUNDA SUKOBA Brnabić: ''Zabrana dolaska Vučiću u Jasenovac je najveći skandal u modernoj povijesti Srbije i Hrvatske''

Aleksandar Vučić je najavio kako će u tom mjestu koje se nalazi s druge obale Save, preko puta Jasenovca, izgraditi veliki memorijalni kompleks za sve srpske žrtve.

Rekao je i da su Srbi narod koji je na ovim prostorima pretrpio najveće žrtve, a usporedio je i zločine iz četrdesetih s vojnom operacijom Oluja iz 1995.

"Novi Jasenovci, nove Oluje, neće se dogoditi više našem narodu. I to im danas poručuje mala, nevelika, ali ponosnija, snažnija i dostojanstvenija Srbija nego što je bila u prethodnih trideset godina“, zaključio je Vučić.

"Što da zaboravim? Neću. Da oprostim? Neću. Bez obzira što me crkva podučava da to uradim", dodao je Milorad Dodik.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene