Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon pljačke banke

Spektakularna potjera i žestoka pucnjava na ulicama Beograda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spektakularna potjera za dvojicom maskiranih pljačkaša odigrala se jučer na ulicama Beograda.

Oni su uz prijetnje oružjem oteli 24 tisuće eura i oko milijun dinara te pobjegli u plavom Golfu. Policija je ubrzo organizirala potjeru za njima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Ilustracija Nije joj prvi put Filmska potjera: Policija jurila za ukradenim autom, unutra su zatekli prizor koji nisu očekivali

Trojica policajaca, koji su bili najbliže, iz sporedne su ulice izletjeli pred pljačkaše i tako im zapriječili put. Pljačkaši su zatim izašli iz automobila i počeli pucati po policiji. U žestokoj pucnjavi ranjeni su jedan policajac i jedan pljačkaš. Metak je pogodio i jednog građanina, koji je sjedio u automobilu na obližnjem parkiralištu, piše Press.

>> Filmska potjera duga 250 kilometara

Policajcu je metak prošao kroz lice, a ranjeno mu je i desno rame, dok je pljačkašu ranjena lijeva nadlaktica, zbog čega je izgubio puno krvi. Opljačkana banka će trojicu policajaca nagraditi sa po 100 tisuća dinara zbog hrabrosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene