Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rade danju i noću

VIDEO Spasioci u Ukrajini ispod ruševina izvukli - štene: "Vratili su ga vlasniku, koji je i sam za dlaku izbjegao smrt"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svijet obilaze snimke ratnih stradanja iz Ukrajine. Spasioci su na terenu i danju i noću. Objavljena je snimka na kojoj su ispod ruševina obiteljske kuće izvukli prestrašeno štene.

Savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko na društvenim je mrežama objavio video spašavanja malenog šteneta ispod ruševina obiteljske kuće u regiji Donbas.

Pročitajte i ovo Francuska vojska Opasna predviđanja Europska sila otvoreno se priprema za rat, jasno je i protiv koga: "Dio smo koalicije..." Ilustracija Crno tržište zarobljenika Ukrajinski zarobljenik završio kod brutalnih vojnika čečenskog gospodara rata: "Kupuju ih od ruske vojske i odvode u Grozni"

Kako je napisao, spasioci su prestrašeno štene vratili vlasniku koji je i sam za dlaku izbjegao smrt u granatiranju.

"Rusija je granatirala selo u Donbasu, a pod ruševinama je bilo štene. Spasioci su ga uspjeli spasiti i vratiti vlasniku (koji je i sam za dlaku izbjegao smrt od granatiranja). Spasilačke službe rade 24/7 radeći najteže poslove i spašavajući živote", napisao je Geraščenko na Twitteru.

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene