Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stopalo zapelo pod prikolicom

Spasio si život rezanjem nožnih prstiju džepnim nožićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljenom drvosječi stopalo je zapelo pod prikolicom od šest tona u zabačenoj šumi u američkoj saveznoj državi Kolorado. Da bi preživio, odlučio se na drastičan potez i odsjekao džepnim nožem sve prste na desnoj nozi kako bi se oslobodio.

'Toliko je boljelo. Rezao bih neko vrijeme, a onda bi se odmorio', opisao je svoju agoniju 61-godišnji Jon Hutt. Kad je napokon uspio osloboditi se, ušao je u vozilo i sam krenuo po pomoć. Nogu je prethodno zamotao u majicu, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobro je činiti dobro VIDEO Beskućnik je samo želio pomoći, a ono što je uslijedilo šokiralo ga je Slika nije dostupna Prijeti mu 3 godine zatvora Prisjela mu šala: Bananu 'potegao' na policajce

On se našao u zabačenoj šumi jer je htio nasjeći drva za ogrjev, no u jednom trenutku prikolica se odvojila od njegovog vozila i zaustavila se na njegovom stopalu. Hutt je 30 minuta u agoniji rezao prste i tek tada shvatio koliko je zapravo sam u šumi, jer ga nitko nije čuo.

Do mobitela, kaže, nije mogao, jer se nalazio u prikolici, a i nije bilo signala gdje se nalazio. 'Razrezao sam čizmu kako bih vidio stopalo i kad sam vidio koliko je loše, počeo sam rezati prste', rekao je Hutt. Krvarenje je zaustavio povezavši stopalo majicom, a tad je krenuo put kuće i po pomoć. Čim se pojavio signal na njegovom mobitelu, pozvao je pomoć i vozilo hitne pomoći ga je sustiglo na putu prema kući.

Tri dana nakon nesreće, Hutt je pušten kući i osjeća se dobro.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene