Umirovljenom drvosječi stopalo je zapelo pod prikolicom od šest tona u zabačenoj šumi u američkoj saveznoj državi Kolorado. Da bi preživio, odlučio se na drastičan potez i odsjekao džepnim nožem sve prste na desnoj nozi kako bi se oslobodio.


'Toliko je boljelo. Rezao bih neko vrijeme, a onda bi se odmorio', opisao je svoju agoniju 61-godišnji Jon Hutt. Kad je napokon uspio osloboditi se, ušao je u vozilo i sam krenuo po pomoć. Nogu je prethodno zamotao u majicu, prenosi Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Beskućnik je samo želio pomoći, a ono što je uslijedilo šokiralo ga je Slika nije dostupna Prisjela mu šala: Bananu 'potegao' na policajce

On se našao u zabačenoj šumi jer je htio nasjeći drva za ogrjev, no u jednom trenutku prikolica se odvojila od njegovog vozila i zaustavila se na njegovom stopalu. Hutt je 30 minuta u agoniji rezao prste i tek tada shvatio koliko je zapravo sam u šumi, jer ga nitko nije čuo.

Do mobitela, kaže, nije mogao, jer se nalazio u prikolici, a i nije bilo signala gdje se nalazio. 'Razrezao sam čizmu kako bih vidio stopalo i kad sam vidio koliko je loše, počeo sam rezati prste', rekao je Hutt. Krvarenje je zaustavio povezavši stopalo majicom, a tad je krenuo put kuće i po pomoć. Čim se pojavio signal na njegovom mobitelu, pozvao je pomoć i vozilo hitne pomoći ga je sustiglo na putu prema kući.

Tri dana nakon nesreće, Hutt je pušten kući i osjeća se dobro.