Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajland su pogodile najgore poplave u posljednjim desetljećima, a glavni grad Bangkok je pod vodom. No, i među scenama nedaća ima dobrih i pozitivnih vijesti.


Tajlandska pomorska jedinica spasila je s poplavljenog područja ženu u visokom stupnju trudnoće. Aorasa Wisetkoop ostala je odsječena od ostatka Bangkoka vodom dubine preko metra u četvrti Thonburi, a kako je u visokom stupnju trudnoće, nije mogla riskirati i spas od nabujale vode potražiti sama, prenosi agencija AP.

Vezani članci Akcija spašavanja u pećini na Tajlandu (Foto: AFP) - 3 Godinu i pol nakon drame na Tajlandu: Specijalac umro od posljedica spašavanja dječaka iz pećine Slika nije dostupna VATRENA KUGLA PROPARALA NEBO Svjedoci su mislili da se srušio zrakoplov

>> Poplave zatvorile aerodrom u Bangkoku, broj evakuiranih raste

>> Najteže poplave u 50 godina prijete Bangkoku

Trebala je roditi 9. studenog, ali joj je vodenjak pukao ranije pa su spasioci preusmjereni prema njezinoj kući, da spase trudnicu u nevolji. 33-godišnja djelatnica restorana u Bangkoku prebačena je ubrzo u bolnicu, bez dodatnih komplikacija. U priloženom videu pogledajte kako je tekla operacija spašavanja.