Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjetila da se utapljala u kadi

Spasila sestru osjetivši da je u opasnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica Gemma Houghton imala je 'osjećaj' da je njezina sestra blizanka Leanne u nevolji. Pronašla je onesviještenu u kupaonici te joj pomogla prije nego je došla hitna pomoć.

Leanne Houghton doživjela je napadaj i počela tonuti u kadi kupaonice u obiteljskom domu u Atheronu. 'Jednostavno sam dobila osjeća j da moram provjeriti kako je. Otišla sam u kupaonicu, a ona je bila pod vodom. Isprva sam mislila da pere kosu ili da se šali samnom. A onda sam je izvukla iz kade, već je bila poplavila. Znala sam da je imala napadaj', rekla je 15-godišnja Gemma, piše Manchester Evening News.

Pročitajte i ovo Thomas i Denise Atkocaitis policija joj nije pomogla Obitelj iz pakla: Posvojenu djevojčicu držali u podrumu, izgladnjivali i tukli. Kanta joj je bila WC Slika nije dostupna ZAVRŠILI NA SUDU 16-godišnjakinja u Podravini bjesnila na očuha: "Mario, je** ti pas mater, da ti je** pas mater, treba ti sat i pol da kupiš kruha"

'Bila je užasno teška. Pozvala sam pomoć i počela oživljavanje. Kada se osvijestila rekla je da joj je zlo', ispričala je Gemma te dodala da je oživljavanje naučila tijekom tečaja Prve pomoći. Leanne kaže da svoj život duguje sestri. 'Bila je zaista hrabra i da je bila obrnuta situacija ja mislim da ne bih to znala učiniti, mislim da bih se rasplakala. Ono što je učinila Gemma je predivno', rekla je Leanne.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene