Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Devet paketića kokaina Kolumbijac je htio sakriti u pecivu na topljenom siru i šunki.


Španjolska policija uhitila je muškarca koji je više od 100 grama kokaina pokušao prokrijumčariti u sendviču sa šunkom i sirom. Fotografiju kokainskog sendviča policija je objavila na svom Twitteru. Na njoj se vidi devet paketića kokaina koji su poslagani na topljenom siru i šunki.

Velik ulov: Zaplijenjene 2 tone kokaina, vrijednost - 56 MILIJUNA dolara!

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović Milanoviću usred konferencije za medije donijeli čašu vode: "Može. A kokaina nemate?" Koronavirus u svijetu - Sve više slučajeva - 3 Španjolska prva u Europi ima 800 tisuća oboljelih, u Italiji bez maske ni na otvorenome: "Ne treba se šaliti s ubojitim virusom, to je pitanje poštovanja drugih"

Kolumbijac (29) je uhićen na autobusnoj stanici popularnog turističkog odredišta Benidorm, prenosi Independent. Kod njega je pronađeno više od kilograma droge, najviše marihuane.

Uhićenje je uslijedilo nakon što je španjolska granična policija otkrila više od 2,5 tone kokaina skrivene u kontejnerima s ananasom koji su stigli s Kostarike. Vrijednost druge na ulici bila bi 150 milijuna eura.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook