Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav sendvič!

FOTO Policija otkrila 'zanimljiv' sendvič...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet paketića kokaina Kolumbijac je htio sakriti u pecivu na topljenom siru i šunki.

Španjolska policija uhitila je muškarca koji je više od 100 grama kokaina pokušao prokrijumčariti u sendviču sa šunkom i sirom. Fotografiju kokainskog sendviča policija je objavila na svom Twitteru. Na njoj se vidi devet paketića kokaina koji su poslagani na topljenom siru i šunki.

Pročitajte i ovo Dva desetljeća od napada na vlakove, drukčije džihadističke prijetnje Španjolskoj prošlo je 20 godina U najsmrtonosnijem terorističkom napadu u Europi ubijene 192 osobe: "Ne smijemo smanjiti oprez, imaju ogromnu sposobnost sposobnost mutiranja i prilagodbe" Prosvjed u Madridu - 1 Zabranjeni referendum Tisuće prosvjednika u Madridu tražilo ostavku premijera: "Ni amnestija, ni samoodređenje"

Velik ulov: Zaplijenjene 2 tone kokaina, vrijednost - 56 MILIJUNA dolara!

Kolumbijac (29) je uhićen na autobusnoj stanici popularnog turističkog odredišta Benidorm, prenosi Independent. Kod njega je pronađeno više od kilograma droge, najviše marihuane.

Uhićenje je uslijedilo nakon što je španjolska granična policija otkrila više od 2,5 tone kokaina skrivene u kontejnerima s ananasom koji su stigli s Kostarike. Vrijednost druge na ulici bila bi 150 milijuna eura.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene