Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Švercali drogu iz Kolumbije

Kod španjolske obale otkrivena podmornica s dvije tone kokaina: Uhićena dva dilera, policija traga za trećim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija zaplijenila je podmornicu s dvije tone kokaina nedaleko od obale Galicije.

Iz policije je priopćeno da su dvije osobe uhićene nakon što se podmornica uočena na obali Galicije. U lociranju podmornice pomogao je podvodni uređaj na obali. Treća osoba je u bijegu. U priopćenju se navodi da se radi o državljanima Ekvadora.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Podmornica duga 20 metara stigla je iz Kolumbije, a primjećena je jugozapadno od grada Pontevedra. Do otkrića podmornice je došlo nakon međunarodne istrage u kojoj su sudjelovali Nacionalna policija, Civilna zaštita i Carinski nadzor, piše Olive Press. Tijekom policijske operacije, posada podmornice pokušala je uroniti u dubinu.

U tijeku je izvlačenje podmornice na površinu, a cijela situacija je složena zbog loših vremenskih uvjeta. Istražitelji vjeruju da je podmornica izgrađena u Gvajani i da djeluje godinama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene