Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petomjesečno dijete izgubilo je život na pokretnoj vrpci za posebnu prtljagu u zračnoj luci u Alicanteu, na jugoistoku Španjolske, koja se pokrenula u trenutku roditeljske nepažnje, rekla je glasnogovornica zračne luke.


Majka, američka državljanka, čekala je s djetetom prtljagu nakon leta iz Londona u noći na četvrtak, s njima je bio i otac, kanadski državljanin, rekla je glasnogovornica. 'Dijete je bilo položeno na pokretnu vrpcu. Ne znam je li bilo izravno na vrpci ili je bilo u kolicima', dodala je.

>> Pogledajte ŠTO je isplivalo iz mora!

'Bila je to vrpca za posebnu prtljagu, kao što su kolica i veći predmeti' koja se uključila a da roditelji to nisu opazili.

'Čini se da je riječ o nesretnom slučaju, trenutku roditeljske nepažnje'. No točne okolnosti djetetove smrti 'se istražuju', kazao je glasnogovornik civilne zaštite.

'Medicinska služba zračne luke pokušala je reanimirati dijete, ali nije mogla ništa učiniti', dodala je glasnogovornica zračne luke. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Zaplijena kokaina, ilustracija Krijumčarima droge s područja bivše Jugoslavije najzanimljivija Španjolska Civilna zaštita upozorava građane na nove mjere u pojedinim četvrtima Madrida Jedna od najpoznatijih europskih prijestolnica zbog korone uvela dosad neviđene mjere. Ograničenja i u Sj. Irskoj