Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godinama živjela s tim

Šokirao ih pronalazak u trbuhu žene (35)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici su ostali zapanjeni stvarima koje je proteklih godina gutala 35-godišnjakinja.

Liječnici su ostali zapanjeni nakon pregleda 35-godišnje žene iz Chennaija. Godinama je živjela s više opasnih metalnih predmeta u trbuhu, piše IB Times. 

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Indijski liječnici uklonili su joj ukupno 152 metalna predmeta ukupne težine 478 grama. Među njima su bili čavli (96 malih i 23 velika), kovanice, lanci, vijci, ključ, magnet...

Žena je bila pothranjena, anemična i na liječenu za duševne bolesti kada je zatražila liječničku pomoć u prosincu prošle godine. Također, otežano je disala i bila naduta. Liječnici su se šokirali kada su doznali da je žena nekoliko proteklih godinama gutala metalne predmete.

Liječnike šokiralo što su mu izvadili iz trbuha...

Predmete su morali vaditi operacijom zbog njihove oštrine. Zahvat je obavljen u veljači, a predmete su vadili više od 90 minuta.

Žena, koja se u potpunosti oporavila, ne sjeća se ničega vezanog za čudnu naviku. Međutim, gutanje metala nije toliko rijetka pojava kod odraslih. U jednom istraživanju iz 2010. godine istaknuta su 33 takva slučaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene