Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravični uvjeti života

Šokantno: Zalijepio se za stolicu u kojoj je sjedio dvije godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretili muškarac iz Ohija doslovno se zalijepio za stolicu iz koje se nije micao protekle dvije godine.

Bolničari koji su došli na mjesto događaja morali su probiti rupu u zidu kako bi ga izvukli van, javlja PoxNews. Muškarac čiji identitet nije poznat u stanu je živio s djevojkom i još dvoje cimera.

Pročitajte i ovo Novinska konferencija o Samitu supružnika europskih čelnika na temu prevencije debljine u djece - 3 Velik probem djece Samit supružnika europskih čelnika: Debljina nije samo višak kalorija, a pretilost nije estetski problem Alarm zbog debljine - 3 epidemija debljine Prijeti nam cunami dijabetesa tipa 2, rakova i raznih vrsta kardiovaskularnih bolesti

>> VIDEO: Kako organizam propada zbog debljine

Djevojka ga je protekle dvije godine hranila jer se nije mogao ustati iz stolice. Pozvali su Hitnu pomoć kad je ovaj pao u čudno stanje slično transu. Djelatnici Hitne ostali su šokirani kad su vidjeli u kakvom je stanju bio čovjek. Njegova koža se zalijepila za tkaninu stolice i sjedio je na hrpi ostataka urina i fekalija punoj crvi.

Jedan bolničar je poslije izjavio kako mu je to bila najgora intervencija u životu dok je drugi poslije morao baciti svoju uniformu. Kućepazitelj je policiji kazao kako nije znao za stravične uvjete u kojima je muškarac živio jer se svaki put pokrivao dekom kad bi ovaj došao do njih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene