Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrde da se opirao uhićenju

Šokantno: Policija tukla beskućnika do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uznemirujući video pokazuje policiju koja maltretira i divljački tuče beskućnika koji je kasnije od zadobivenih ozljeda u bolnici preminuo. Objašnjenje policije je bilo da se muškarac opirao uhićenju.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili!

Iako se u video snimci to jasno ne vidi, očevici kažu da je beskućnik, 37-godišnji Kelly Thomas, bio nemoćan pružati bilo kakav otpor te da je samo ležao na tlu, piše Daily Mail. Video je 5. lipnja ove godine snimio student iz Kella Thomas.

Beskućnik, koji boluje od šizofrenije, pažnju policije skrenuo je na sebe nakon što je stigla dojava da netko provaljuje u automobile, nedaleko Fullerton autobusnog kolodvora. Čim je policija stigla pokušala ga je uhititi.

Policija u svojem priopćenju kaže da je slučaj pod istragom te dodaje da su u sukob bila uključena šestorica policajaca od kojih je dvoje u tučnjavi završilo sa slomljenim kostima.

Očevidac kaže kako su beskućnika policajci vrijeđali i tukli, a on se uopće nije micao. Naglašava da se nije opirao. Mnogi članovi Fullerton zajednice tvrde kako je Thomas bio doborodušan i miran. Od zadobivenih ozljeda preminuo je nakon nekoliko dana u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene