Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se povod

Šok u SAD-u: Sin nožem izbo oca senatora pa si hicem iz pištolja oduzeo život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki senatorsavezne države Virdžinije Creigh Deeds (55) nalazi se u kritičnom stanju, nakon što ga napao sin i teško ranio nožem.

Rano jutros po lokalnom američkom vremenu, američkog državnog senatora Creigha Deedsa napao je njegov sin u njihovom domu u Bath Countyju. Austin "Gus" Deeds oca je teško ranio nožem te potom uzeo pištolj te počinio samoubojstvo, prenosi Fox News. Incident se dogodio u 7:25 sati po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na području Splita Narko-banda pokušala ubiti šefa suparničke bande, pucali usred dana na prometnoj cesti Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva

>> VIDEO Senator održao maratonski govor, evo koliko je dugo govorio

Senator Deeds prebačen je zračnim putem u bolnicu u Charlottesvilleu, a policija je pokrenula istragu oko napada.

Creigh Deeds je predstavnik demokrata u senatu države Virdžinije, a na položaju senatora Virdžinije nalazi se još od 2001. godine. Prethodno tome obnašao je dužnost zastupnika u parlamentu države Virdžinije (House of Delegates) punih 10 godina. Godine 2005. kandidirao se za glavnog državnog tužitelja Virdžinije, no bezuspješno, a uspjeha nije imao niti u utrci za guvernera 2010. godine.

Iste godine kad se Creigh Deeds kandidirao za guvernera, njegov sin Gus, koji je tad imao 20 godina, uhićen je zbog posjedovanja alkoholnog pića.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene