Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezapamćena tragedija

Šok na Manhattanu: Biznismen prvo bacio sina (3) s nebodera, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dan tragedije otac i sin su se vidjeli prvi put nakon duljeg vremena jer s bivšom suprugom vodi pravnu bitku za roditeljsku skrb.

Stanovnici Manhattana su u šoku nakon što je ukrajinski biznismen Dimitrij Kanarikov bacio svog trogodišnjeg sina s vrha 52-katnog nebodera na Manhattanu, a zatim se i sam bacio.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..." U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 13 Ubijena žena Policija o ubojstvu na Srednjacima: "Jedna je osoba pod našim nadzorom"

Kanarikov nije bio stanar zgrade u kojoj se dogodila ova nezapamćena tragedija. Kako je pokazala snimka nadzorne kamere, Kanarikov je sa sinom Kirilom prošao pored božićnog drvca u lobiju zgrade, a portir ih nije ništa pitao.

Tragedija u Salzburgu: Muškarac iz BiH pred 5-godišnjom kćeri ubio suprugu

Samo dvadeset minuta kasnije stanarka s 29. kata je vidjela da nešto pada i izgledalo je kao ljudsko tijelo, a istu scenu primjetili su još neki stanari.

Netko od njih pozvao je hitnu pomoć, a doktori su zatekli dva beživotna tijela u podnožju zgrade. Dimitrij je bio mrtav, a dječak, odjeven u božićnu pidžamu je još davao znakove života, no preminuo je na putu u bolnicu.

Tragedija se dogodila u nedjelju kada je Dimitrij nakon duljeg vremena prvi put dobio priliku biti nasamo sa svojim sinom, obzirom da je sa bivšom suprugom vodio pravnu bitku za roditeljsku skrb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene