Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Osmogodišnjakinja oduzeta majci

Socijalna služba joj oduzela kćer (8) kojoj je davala botoks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanki koja je javno priznala da osmogodišnjoj kćeri ubrizgava botoks socijalna je služba oduzela djete.

Kerry Cambell socijalna je služba oduzela kćer Britaney, nakon što se na televiziji pojavio prilog na kojem je Britanka pokazala kakvim tretmanima ljepote podvrgava dijete, piše Daily Mail. Tisuće šokiranih gledatelja zvalo je redakciju televizijske kuće koja je imitirala prilog gdje se vidjelo kako osmogodišnja djevojčica prima injekcije botoksa.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Kerry Cambel, koja je rođena u Velikoj Britaniji no godinama živi u San Franciscu, objasnila je kako to radi da pomogne kćeri u osvajanju izbora ljepote. Djevojčica je rekla da su injekcije botoksa bolne, no naglasila je da nikako ne želi bore.

Šokirani gledatelji neumorno su zvali socijalnu službu koja je Kerry preko vikenda oduzela dijete. 'Zaista nije normalno da majka osmogodišnjoj djevojčici ubrizgava botoks i uistinu slučaj treba detaljnije istražiti', rekao je Trent Rohrer iz Socijalne službe.

>> VIDEO: 8-godišnjoj kćeri ubrizgava botoks u lice!

Ideju za botoksom dobila je, kaže Kerry, od majki drugih djevojčica koje pohađaju izbore ljepote. 'Kada smo na izborima ljepote, roditelji samo pričaju o tome kako su svojim djevojčicama stavili silikon u usne ili ubrizgali botoks. Ne želim da moja kći bude jedina koja nije imala dodatnu pomoć na izboru', pojasnila je Kerry. U svrhu ljepote svojoj je kćeri noge mazala voskom koji usporava rast dlačica.

'Ja svojoj kćeri pomažem da bude zvijezda. Znam da će jednog dana biti model, glumica ili pjevačica, i ja je sada podvrgavam raznim tretmanima da bi što dulje imala mladenačko lice. Sve što želim jest da Briteny bude najveća zvijezda na svijetu', rekla je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene