Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postoje li granice?

VIDEO: 8-godišnjoj kćeri ubrizgava botoks u lice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neke žene učinit će sve za svoj izgled, no što kad se ta opsesija prenese i na okolinu? Primjerice na vlastito dijete osnovnoškolske dobi?

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

Iz San Francisca dolazi priča o majci koja se i sama koristi botoks tretmanima, ali ne staje na tome, već i svoju 8-godišnju kćer podvrgava istom. Sve u ime ljepote i izgleda, prenosi ABC.

'Gledala je kako to radim, a kada smo prvi put to napravile na njoj, bilo je sve u redu', pojasnila je majka Kerry Cambell. 'Znam da se stalno žalila na svoje lice, prištiće i druge stvari. Kad sam joj spomenula botoks, rado je pristala', dodala je.

Pet injekcija odjednom nije previše?

Kerry svojoj kćeri Britney sama ubrizgava injekcije botoksa i to pet injekcija na tri različita mjesta na licu. 'Boli ponekad. Uznemirim se, ali se priviknem na to', kaže mala Britney. Stručnjaci iz medicinske zajednice smatraju kako se njezina majka opasno poigrava s budućnosti svoje kćeri te da dijete može pretrpjeti trajne psihološke posljedice.

'Kad sam prvi put čuo za taj slučaj, bio sam u nevjerici, jednako kao i šoku. Na taj način se može nanijeti puno psihološke štete djetetu', zaključio je psihijatar dr. Charles Sophy. Majka Kerry se s njim ne slaže i tvrdi da joj ne daje velike količine botoksa, ne tolike koje bi ostavile prevelike promijene.

Ističe i kako ima vrlo povjerljiv izvor botoksa, kojem nadasve vjeruje. 'Vidite li vi nešto krivo s mojom kćeri, psihološki? Ja ne vidim ništa loše da se događa s njom. Imam normalno dijete. To joj ne ruši duh, sretna je, igra se i pametna je', zaključila je majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene