Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč upozorenjima

U lavini poginule četiri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se snježna lavina sručila u Alpama južne Švicarske život su u nedjelju izgubile četiri osobe, dok je jedan skijaš zadobio teške ozljede, javile se press-agencije pozivajući se na švicarske medije.

Tri osobe, među kojima i jedan vodič, poginule su u kantonu Wallis kada se lavina obrušila na skupinu skijaša, pri čemu je jedna osoba teško povrijeđena te je u kritičnom stanju, javile su novinske agencije pozivajući se na švicarske mediji.

Pročitajte i ovo Screenshot Djelić sekunde VIDEO Skijaš snimio zastrašujući trenutak: Zamalo sam naletio na njega Ilustracija Globalno zatopljenje Poplave u Švicarskoj, pao snijeg u Alpama: Željeznički promet mjestimice obustavljen zbog odrona, u nekim naseljima zagađena voda za piće

Četvrta osoba, 34-godišnji muškarac poginuo je u istom kantonu skijajući izvan označene staze, rečeno je u policiji Wallisa upozoravajući da je već bilo snježnih lavina pri skijanju izvan označenih staza kao i da posebno za to važe upozorenja o mogućem visokom riziku od lavine.

Četvero mrtvih u lavinama u francuskim i švicarskim Alpama

Press-agencije podsjećaju da su gorske službe spašavanja prije dva dana upozorile da postoji velika mogućnost snježnih lavina u tom području švicarskih Alpa.

S četiri smrtno stradala, broj poginulih od snježne lavine tokom ove zime u Švicarskoj porastao je na 11 osoba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene