Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na Floridi

Vozač snimio stravičan trenutak rušenja pješačkog mosta u Miamiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamera na jednom od vozila koje se kretalo dionicom ceste na koju se srušio most u američkoj saveznoj državi Florida, snimila je trenutak pada mosta.

Rušenje pješačkog mosta na autocestu u Miamiju, pri čemu je poginulo šest osoba, snimljeno je kamerom jednog automobila koji se u tom trenutku kretao cestom ispod mosta.

Pročitajte i ovo Most predstavio izborne liste - 9 Izbori su sve bliže Most otkrio tko će biti prvi ljudi na listama: ''Nama kampanja ne treba'' Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Pješački most težak 950 tona, dug 53 metra i vrijedan 14,2 milijuna dolara koji je premostio osmotračnu autocestu u blizini sveučilišta Florida i povezao sveučilište s gradom Sweetwaterom srušio se u četvrtak na vozila na autoputu. Most se srušio samo pet dana nakon što je u šesterosatnoj gradnji postavljen iznad autoputa.

Inženjer koji je nadzirao most nazvao je nadležni prometni ured dva dana prije nesreće kako bi izvijestio da je uočio pukotine. Poruku koju je ostavio na automatskoj sekretarici zaposlenika nije u uredu nitko nije preslušao do petka, dan nakon nesreće.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene