Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokopane žrtve ubojice iz Jabukovca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U selu Jabukovac kod Negotina, danas su u 16 sati pokopane žrtve koje je usmrtio Nikola Radosavljević - četiri žene i pet muškaraca. U Negotinu je danas Dan žalosti.

Podsjećamo, sve žrtve su slučajni prolaznici koji su se zatekli na ulici kada je Radosavljević [39] otvorio vatru na njih. 

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Višestruki ubojica je jučer uhićen na seoskom groblju nakon pokušaja samoubojstva i tijekom dana prebačen u niški Klinički centar, gdje se nalazi i dvoje ljudi koje je Radosavljević ranio. Oni nisu u životnoj opasnosti, rekao je kirurg doktor Dragan Tasić.

Utvrđeno je da je Nikola Radosavljević u svijesnom i stabilnom stanju te da je sposoban komunicirati, ali da odbija svaki kontakt s okolinom osim s liječnicima, rekao je Tasić. 

>> Video: Masovno ubojstvo u Jabukovcu, ubojica uhićen

Među građanima koji žive u Astriji, Nikola Radosavljević je bio poznat kao labilna osoba. Radosavljević je radio na periferiji Beča kao sezonski radnik na poljoprivrednim dobrima.

Ministar unutarnjih poslova, Dragan Jočić, jučer je posjetio selo Jabukovac, gde je izjavio da je riječ o zločinu nezapamćenom u posljednjih 50 godina. 

Kako je Jočić rekao novinarima, ubojica je nakon obiteljske svađe izašao na ulicu i počeo neselektivno ubijati mještane Jabukovca.

Na izvanrednoj sjednici, Općinsko vijeće je proglasilo nedjelju, 29. srpnja, Danom žalosti na teritoriju općtine Negotin. Donesena je i Odluka o davanju jednokratne novčane pomoći za obitelji nastradalih osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene