Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Suđenje' zbog pronevjere i terorizma

Snimka Putina iza rešetaka hit na internetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Montirana snimka suđenja Vladimiru Putinu zbog zlouporabe položaja i ovlasti, pronevjere, financijskih malverzacija i planiranja terorističkih napada, postala je pravi hit na internetu.

U samo dva dana snimku 'Uhićenje Vladimira Putina: Izvještaj iz sudnice' na YouTubeu je pogledalo više od 2 milijuna ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Vladimir Kara-Murza 25 godina zatvora Svjetski čelnici osudili zatvaranje ruskog novinara i Putinova kritičara: Traži se hitno puštanje na slobodu

>> Putin poručio Rusima: Seksajte se da nas bude više

Na snimci je Putinovo lice 'nalijepljeno' na lice Mihaila Hodorkovskog, bivšeg naftnog magnata koji je u zatvoru od 2003. godine, tj. otkako je dok je Putin bio premijer počeo je financirati oporbu i programe civilnog društva. Hodorkovski je zbog utaje poreza 2005. godine osuđen na 8 godina zatvora, a 2010. godine mu je dosuđeno dodatnih 6 godina, pa bi iz zatvora trebao izaći tek 2017. godine.

Na snimci se Putinu sudi zbog pronevjere državne imovine, zlouporabe položaja i ovlasti, financijskih malverzacija te sudjelovanje u pripremi terorističkih napada s ciljem širenja terora među stanovništvom.

Snimka suđenja Putinu je objavljena uoči ruskih predsjedničkih izbora 4. ožujka, a komentiralo ju je na stotine Rusa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene