Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

T-80

Snimka privukla pozornost: ''Ovo je ruski tenk spreman za Formulu 1''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski tenk T-80 uspoređen je s Formulom 1 nakon objave videa na YouTubeu u kojem postiže veliku brzinu i pravi zaokret od 180 stupnjeva.

Ruski tenk T-80 može razviti veliku brzinu i izvodi majstorije ravne onima koje se mogu vidjeti na natjecanju Formule 1, piše o tenku sputniknews.com.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Kod Karlovca Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara Ilustracija Tragedija u susjedstvu Jurio Lamborghinijem da bi se snimio za YouTube: Ubio je dječaka (5) i ozlijedio njegove sestru i majku

Povod za ovakve pohvale nedavno je objavljeni video u trajanju od 26 sekundi u kojem rusko oklopno vozilo postiže veliku brzinu i pravi zaokret od 180 stupnjeva. Iskre ispod spremnika, koje se pojavljuju prilikom zaokreta, cijeli su prizor učinile još dramatičnijim.

Ruski borbeni tenk T-80 prvi je na svijetu koji je bio opremljen plinskom turbinom. Koristila ga je vojska SSSR-a od 1976. godine kao sovjetski pandan njemačkom ''Leopardu 2''.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene