Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Oni su Graeme i Steve

Snimka nadzorne kamere iznad ceste u Londonu postala je viralni hit, pogledajte zašto. I pripremite si maramice

Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 2
Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 2 Twitter/TfL
Aktualno Galerija Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 2 Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 2 Foto: Twitter/TfL Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 1 Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 1 Foto: Twitter/TfL Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 4 Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 4 Foto: Twitter/TfL +0 Galebovi ispred nadzornih kamera u Londonu (Foto: Twitter/TfL) - 3 Galerija 1/4 >>
Snimke nadzornih kamera prometnice u Londonu zapalile su Twitter ovih dana.

Službeni Twitter pod nazivom "Transport for London" objavljuje informacije vezane uz promet u Londonu koje dijelom dobiva i s nadzornih kamera.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!"

Sve do prije nekoliko dana, nadzorna kamera na cesti Brunswick je prikazivala odvijanje prometa, a onda su dvije ptice odlučile kako je baš prostor ispred kamere idealno mjesto za odmor.

Vrlo brzo, snimka se proširila društvenim mrežama i postala viralni hit jer su galebovi često počeli boraviti ispred kamere na Brunswick Roadu u Londonu. Kako to izgleda, pogledajte sami.


Pogled na galebove svidio se svima na Twitteru pa je na profilu "Transport for London" objavljeno još fotografija ptica pred kamerom. Te objave su pogledali i podijelili deseci tisuća ljudi širom svijeta.

TfL je pticama dao imena pa se sad na kamerama mogu vidjeti Graeme i Steve. Galebovi su se prvi put pojavili u ponedjeljak, a nakon toga - nadzorna kamera za njih je postala omiljeno mjesto za kraće odmore.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene