Ilustracija (Foto: Getty images)
Ilustracija (Foto: Getty images) Foto: Getty Images

Dva talijanska studenta u Londonu proglašena su krivima za silovanje. U veljači 2017., u noćnom klubu odvukli su pijanu djevojku u skladište. Nakon silovanja međusobno su si čestitali. Snimile su ih kamere.


Nadzorne kamere snimile su dva talijanska studenta koji si u klubu u Londonu "daju pet", smiju se i čestitaju si nakon što su u skladištu kluba silovali pijanu djevojku. 

Vezani članci Soho nakon izlaska iz lockdowna Čovjek na čovjeku: Pogledajte kako izgleda popularni londonski Soho nakon izlaska iz lockdowna Engleska postupno izlazi iz lockdowna - 4 Engleska postupno izlazi iz lockdowna: "Napokon smo se vratili u pubove. Unaprijed smo rezervirali stol i mislimo ovdje provesti cijeli dan"

Ferdinandu Orlando (26) i Lorenzu Constanzi (26) trebalo je samo šest minuta od upoznavanja sa 25-godišnjom djevojkom do toga da je prisile na seks, piše Daily Mail. 

Sud u Londonu u utorak ih je proglasio krivim za silovanje koje se dogodilo u veljači 2017. jer je sudac zaključio da je djevojka bila prepijana da bi mogla dati dopuštenje za seks.

Silovana djevojka teško je ozlijeđena i izgubila je dosta krvi. Liječnik koji ju je primio na sudu je rekao da nikad nije vidio tako težak slučaj. 

Tužiteljica Allison Hunter rekla je da su se žrtva i studenti upoznali na plesnom podiju. Zatim su je okretali od jednog do drugog i naizmjenično je ljubili. Jedan od njih, držeći je oko struka, odveo ju je u skladište. Drugi mladić išao je iza njih.

"Bila sam između njih dvojice. Bilo mi je teško otići od njih", rekla je djevojka na sudu i dodala da su je pridržavali dok je hodala.

Na nadzornim kamerama vidi se i kako je nakon svega mladići vode u ženski WC, otvaraju vrata i guraju je unutra. 

"Istrčali su van gdje se vidi kako su se grlili, davali si pet i gledali, kako se čini, fotografije i snimke na mobitelima", rekla je tužiteljica. 

"Simulirali su seks, ali i oralni seks, smijali se i čestitali si", dodala je tužiteljica. Objasnila je da žrtva nije mogla svjesno pristati na odnos. 

Žrtva je rekla da se ničega ne sjeća jer je rano počela piti te da je slavila prijateljičin rođendan. 

"Bila sam pijana. Iduće čega se sjećam je da sam u zahodu kluba i da me jako boli. Nisam htjela izaći. Onda sam se našla na ulici, kako sjedima na pločniku", rekla je djevojka. Policiji je rekla da ja na ljestvici od 1 do 10 bila pijana za 10.