Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čitava regija odahnula

Snimka koju smo dobili iz Tunisa: Slavimo Gadafijevu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moamer Gadafi ubijen je u jučerašnjim borbama u Sirtu. Slavlje na vijest o smrti bivšeg libijskog čelnika prešlo je i granice matične Libije.

Redakcija Dnevnik.hr-a preko našeg čitatelja Antuna, koji se trenutno nalazi u Tunisu na odmoru, dobila je snimku dijela slavlja u gadu Soussu, gdje se slavilo i bučilo čitav dan. Ukoliko i Vi imate zanimljive snimke važnih događaja, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Tunisu Iz zatvora pobjeglo pet zatvorenika, označeni su kao opasni islamisti Ursula Von der Leyen i Kais Saied Olakšanje za obje strane EU i Tunis potpisali strateško partnerstvo: "Riječ je o novoj etapi važnoj za cjelovito rješavanje migrantske krize"

Moamer Gadafi umro je od posljedica ranjavanja prilikom hvatanja u Sirtu. Prijelazno vijeće tvrdi da se ne radi o egzekuciji. Vojni dužnosnik NTC-a rekao je da je Gadafi umro od posljedica ranjavanja prilikom uhićenja nedaleko od njegova rodnog grada Sirta. Dužnosnik je rekao kako je Gadafi bio ranjen u obje noge i glavu, te da je podlegao ozljedama.

Moamer Gadafi Libijom je vladao više od 40 godina, a umro je kako je i najavio - u borbi do posljednjeg daha.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene