Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajni prolaznik

VIDEO Oteli ga na zebri i bacili u prtljažnik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija istražuje snimku dramatične otmice u Moskvi, ali smatraju da se najvjerojatnije radi o namještaljci.

Snimka dramatične otmice koja se odvila nasred prometne ulice u Moskvi 'okupirala' je internet i zbunila tamošnju policiju. Naime, nadležne službe posljednjih dana nastoje ustanoviti je li riječ o autentičnom događaju ili o nečijoj šali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Navodnu otmicu snimio je 22-godišnji Artem Mailov. On se u vozilu zaustavio na pješačkom prijelazu kada je preko njega prelazio jedan mladi pješak. No drugi automobil nije stao ispred zebre i umalo je pregazio mladića koji se nakon toga okrenuo i prema crnom automobilu bacio piće koje je nosio u ruci. Automobil se potom zaustavio. Iz njega su izašla trojica ljutitih tipova. Zgrabili su mladića, gurnuli u prtljažnik te se odjurili sa zebre.

Dok Mailov tvrdi da je događaj snimio slučajno te da ne zna aktere navodne otmice, glasnogovornik moskovske policije kazao je da se najvjerojatnije radi i namještaljci.

'Snimka se doima presavršenom i s razlogom sumnjamo u njenu vjerodostojnost, no moramo je istražiti i cijeli slučaj uzimamo ozbiljno', kazao je. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene