Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudne pojave na nebu

Snimio NLO - na istom mjestu, u isto vrijeme... i sad traži pomoć !

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotograf iz Zaječara svojim je fotoaparatom zabilježio neobičan prizor na noćnom nebu iznad Srbije - tvrdi kako je vidio NLO.

Zoran Zetović Zeta fotoaparatom je snimio misterioznu svjetlost koja je lebdjela iznad Rtnja, jedne od najmističnijih srpskih planina za koju se vjeruje kako u sebi krije drevnu piramidu.

'Izgleda šašavo, ali opet sam večeras ufotkao istu stvar!!! Primijetio sam je u 22h i 48 min. Imalo je istu putanju kao jučer. Ova fotka je sastavljena od 16 fotki spojenih u jednu gdje se vidi kakva je putanja bila. Fotkao sam je do 23h i 23 min. Nakon toga je zašla iza Rtnja. Tražim dobrovoljca koji će sa mnom ići sutra da vidimo o čemu je riječ,naravno ako se ponovno pojavi u isto vrijeme i na istom mjestu', napisao je Zoran na svom Facebook profilu ispod fotografija čudne pojave na nebu, prenosi srpski Kurir.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

VIDEO Zašto je ova snimka tako posebna?

U svojim postovima na Facebooku Zaječarac kaže da se bavi astronomijom iz hobija, ali da ovo još nije vidio.

'Mars sigurno nije, niti je neka planeta. On se vidi tek kasno noću na istočnom nebu. Ovaj objekt se inače kreće prividno brže nego planete', napisao je te dodao kako je nepoznati objekt na nebu dugo promatrao dalekozorom. Tvrdi kako je svjetlio bijelo, zeleno, plavo i crveno te isijavao jakom svjetlošću prije nego ga je ovjekovječio fotoaparatom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene