Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotograf iz Zaječara svojim je fotoaparatom zabilježio neobičan prizor na noćnom nebu iznad Srbije - tvrdi kako je vidio NLO.


Zoran Zetović Zeta fotoaparatom je snimio misterioznu svjetlost koja je lebdjela iznad Rtnja, jedne od najmističnijih srpskih planina za koju se vjeruje kako u sebi krije drevnu piramidu.

'Izgleda šašavo, ali opet sam večeras ufotkao istu stvar!!! Primijetio sam je u 22h i 48 min. Imalo je istu putanju kao jučer. Ova fotka je sastavljena od 16 fotki spojenih u jednu gdje se vidi kakva je putanja bila. Fotkao sam je do 23h i 23 min. Nakon toga je zašla iza Rtnja. Tražim dobrovoljca koji će sa mnom ići sutra da vidimo o čemu je riječ,naravno ako se ponovno pojavi u isto vrijeme i na istom mjestu', napisao je Zoran na svom Facebook profilu ispod fotografija čudne pojave na nebu, prenosi srpski Kurir.

Vezani članci COVID odjel bolnice Susjedi bilježe porast novozaraženih: ''2022. sigurno nećemo proglasiti kraj pandemije'' Koronavirus u Srbiji Susjedi ponovo bilježe dramatične brojke, danima imaju više od 7000 novozaraženih: Sve češće obolijevaju djeca

VIDEO Zašto je ova snimka tako posebna?

U svojim postovima na Facebooku Zaječarac kaže da se bavi astronomijom iz hobija, ali da ovo još nije vidio.

'Mars sigurno nije, niti je neka planeta. On se vidi tek kasno noću na istočnom nebu. Ovaj objekt se inače kreće prividno brže nego planete', napisao je te dodao kako je nepoznati objekt na nebu dugo promatrao dalekozorom. Tvrdi kako je svjetlio bijelo, zeleno, plavo i crveno te isijavao jakom svjetlošću prije nego ga je ovjekovječio fotoaparatom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook