Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Snimio nećake od 2 i 5 godina kako puše joint

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka javnost i policija šokirani su amaterskim snimkama na kojima se vidi kako 17-godišnji ujak i njegov 16-godišnji prijatelj prisiljavaju dvojicu maloljetne braće da puše 'joint'.

Prema do sada dostupnim informacijama, ujaku dvojice dječaka prepuštena je privremena briga za njih, odnosno trebao ih je pričuvati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge

No, umjesto toga on je pozvao svog prijatelja na 'joint', koji su uskoro ponudili dječacima očito ih namjeravajući 'napušiti'.

Svoje skandalozno pa i perverzno ponašanje dokumentirali su kućnom kamerom. No, snimke se domogla policija i obojica su uhićeni.

- Radim ovaj posao već dva desetljeća i nikad nisam imao ovako šokantan slučaj manipulacije djecom s ciljem da ih se s njihovih tek 2 i 5 godina uvuče u svijet droge, kaže lokalni policijski zapovjednik. 

Obojica uhićenih otprije su poznata policiji zbog imovinskih delikata, a ovo kazneno djelo otkriveno je tijekom policijske istrage kojom se pokušalo utvrditi jesu li njih dvojica umiješani u nedavnu provalu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene